Forestil dig, at du står lørdag aften på byens kasino sammen med vennerne, og du vinder 10.000 kr. bare lige sådan. Hvad gør du så? Spiller du videre med den risiko, at du taber alle pengene eller stikker du gevinsten i lommen og takker af for i aften?

Herunder kommer der en række forslag til, hvad du kan bruge gevinsten til.

Overrask familien med en afbudsrejse

Hvis du vælger det fornuftige og takke af for i aften med din gevinst, frem for at forsætte og måske risikere at tabe pengene igen, er en af de ting du kan vælge at bruge de ekstra penge på en afbudsrejse for hele familien. Ved at vælge en afbudsrejse, er det muligt for selv begrænsede midler at komme væk en uge og ofte til et ganske udmærket hotel. Nogle har endda all inclusive med i tilbuddet.

Internettet har mange muligheder for at søge på afbudsrejser. Nogle har afgang lige her og nu, imens andre først er om et stykke tid, så det er muligt at få ferie fra jobbet og få pakket i ro og mag.

Et luksusophold med konen

Forstil dig din kones overraskelse, hvis du kommer hjem og fortæller at du har booket et weekendophold bare for jer 2, og du har arrangeret, at børnene bliver passet. Det kan være på et luksushotel i Barcelona, et spaophold i Sverige eller et kroophold i Nordsjælland med en 3-retters menu i restauranten. Det kan også være en tur til London sammen med gutterne, for at se yndlingsholdet spille, imens I sidder på førsteklasses pladser. I kan sove på et godt hotel, der ligger lige over for en pub.

Køb den vildeste gadget

Med 10.000 kr. ekstra i lommen, som ikke er en del af dit budget, er det også muligt at købe den vildeste gadget, som du altid har ønsket dig, men som du aldrig rigtig har haft råd til eller syntes du ville bruge penge på.

Men lige her og nu har du 10.000 kr., som du kan bruge lige som du har lyst til, uden at det påvirker din økonomi. Forestil dig at købe en ny bærbar eller et nyt lækkert ur og hver gang du kigger på det, ved du, at det er købt med penge, du har vundet en vild aften i byen.

En personlig træner

En fjerde mulighed kunne være at gøre noget godt for dig selv og bruge pengene på en personlig træner og komme af med de ekstra kilo eller bare for at komme i form på den rigtige måde uden at blive generet af skader. En personlig træner vil også kunne holde dig til ilden, så du ikke bare giver op før tid.

Det er sjældent, at der i en almindelig økonomi er penge til at gøre noget godt for en selv og her er muligheden.

Du kan selvfølgelig også vælge, at gøre det sammen med din bedre halvdel eller købe et klippekort til en personlig træner til hende.