Der er mange firmaer derude lige nu, som tilbyder alle former for free spins og gratis spins og alle mulige andre muligheder for at komme til at spille på næsten alt, uden at skulle betale. Der er mange, som er forvirrede om gratis spins og free spins nu er det samme.

Slå koldt vand i blodet

For at mane al tvivl i jorden med det samme, så kan vi roligt sige, at det er fuldstændigt det samme.

Free spins eller gratis spins er firmaernes måde at få dig til at se, hvor gode de er, og hvor store præmier, du kan vinde, når du spiller hos netop dem. Den store konkurrence, som der er på markedet gør, at de er nødt til at tage nogle store tiltag for at få fat på kunderne, og de frie spins kan komme til at koste dem penge, men det er om at få folk til at bruge deres sider, og det er den bedste måde at få dem ind på.

De free spins, som du får, er dine, og du kan ofte spille dem sådan, at du frit kan beholde de gevinster, som der måtte komme ud af de gratis spins.

De firmaer, som tilbyder dig free eller gratis spins, er ikke nødvendigvis kun firmaer, som tilbyder dem til nye kunder, mange af dem er også klar med free spins til deres trofaste kunder, det er ikke kun kampagnetilbud for at få nye kunder til at bruge deres side.

Muligheder for gratis spins som velkomstbonus

De gratis spins, som du kan få enten som et introduktionstilbud eller som en del af en service, fordi du er fast kunde, er fuldstændig gratis, du er ikke forpligtet til efterfølgende at bruge hjemmesiden, eller binde dig til noget, og skulle du være så heldig, at der er gevinst på de free spins, som du har fået, så er det dine penge, og der er ikke nogen som blander sig i, hvis du trækker din gevinst ud og ikke spiller mere.

Når du spiller på en fast hjemmeside, så er der mange, som tilbyder free spins, fordi du bruger netop deres side, og du kan let få fat i de forskellige gratis spins, du kan få dem, når du har brugt siderne i kortere eller længere perioder, og du kan få dem som tilbud, fordi du har spillet på en speciel maskine i en længere periode, de følger med i hvilke maskiner, som er dine favoritter, og de vil gå langt for at sikre, du får den bedst mulige service, når du bruger deres online maskiner.

Så når du får en mail, som tilbyder sig free spins eller gratis spins, så er det altså samme surdej, og du kan uden at blive bondefanget eller forpligtet til at tegne lange abonnementer frit bruge de mange free spins, og hvem ved, måske er du den heldige, som kan vinde nok til en god hyggeaften med familien eller måske nok til en god aften i byen med vennerne, der er jo nogen, som skal vinde alle de gode penge.