Du kan øge chancerne for at få en god gevinst på at spille på sportsresultater ved du forebereder dig godt.

4 gode råd til sportsvæddemål

Her er 4 råd, som både vil øge oddsen samt sandsynligheden for at vinde:

  1. Bliv ekspert i den sportsgren, som du spiller på: Det er utroligt vigtigt, at du har en god baggrundsviden omkring sportsgrenen samt de hold eller spillere, som du sætter dine penge på. F.eks. har nogle hold eller spillere et psykologisk overtag på bestemte hold eller spillere – også selvom de lægger lavere i tabellen eller på verdensranglisten. Derfor er det altid en god ide at kigge på historiske statistikker.
  2. Spil på mindre sportsgrene: Mindre sportsgrene på globalt plan (som badminton og håndbold) giver god mening at spille på. F. eks. er håndbold og badminton mindre sportsgrene i lande som USA. Derfor kan det være interessant at spille på disse sportsgrene på amerikanske bettingsider, da bookmakerne har mindre data at sætte deres odds ud fra.
  3. Tilmeld dig sider, så du får velkomstbonusser. På nogle bettingsider får du helt op til 2000 kr i velkomstbonus, hvis man indbetaler penge til sin betting-konto.
  4. Vær konsekvent i din strategi: Hold dig altid til din plan, hvis du ser et mønster. Gå efter de sportsgrene og de kampe, som giver mest mening at spille på ud fra din viden.